G-punktet Gjøvik

g-punktet Gjøvik

G-punktet er et punkt som ligger ca. fem centimeter inn i kvinnens vagina, og er oppkalt etter den tyske legen Ernst Gräfenberg. G-punktet ligger i fremre. G-punktet er et område som det er stor uenighet om. Noen mener at det ikke finnes et eget G-punkt, og det diskuteres hva slags funksjon det har, og hvordan det. G-punktet er i prinsippet noe jenter har (men ikke alle jenter får nødvendigvis g- punktsorgasmer). Når man snakker om et g-punkt hos gutter er det ofte prostata.

: G-punktet Gjøvik

Vgnytt kontaktannonser på nett Blant leger og gynekologer er det skepsis om G-punktet i det hele tatt eksisterer [2] Dr. Artikler uten autoritetsdatalenker fra Wikidata. Studien ble publisert i The Journal of Sexual Medicine. Fant G-punktet under obduksjon. Petersburg G-punktet under en obduksjon. G-punktet ligger i fremre skjedevegg.
Test av datingsider we vibe 3 Sex norge norsk telefon sex
Når en mann er forelsket vagina dybde Studien ble publisert i The Journal of Sexual Medicine. Hentet fra « https: Fra Wikipedia, g-punktet Gjøvik, den frie encyklopedi. Fant G-punktet under obduksjon. Innholdet er tilgjengelig under Creative Commons-lisensen Navngivelse-Del på samme vilkårmen ytterligere betingelser kan gjelde. På andre prosjekter Wikimedia Commons.